Afgelopen zondag spraken GroenLinks en D66 (twee coalitiepartijen) zich voor het eerst publiekelijk duidelijk uit over wat hun standpunt is ten aanzien van de plannen rondom de Nieuwe Poort. Ook andere partijen lieten weten het geen goed plan te vinden.

GroenLinks o.a. op facebook: ‘’Een weg door de groengordel, geen goed idee’’. Al eerder lieten ze weten vraagtekens te zetten bij de ontsluitingsweg door de groengordel van het Soesterkwartier en plaatsen hierover een artikel op hun site.

D66 uitte zich duidelijk in een artikel op hun site: “Iedereen wil een goede oplossing voor de problematiek van de rotonde aan De Nieuwe Poort. Maar alle opties die door de Groengordel van het Soesterkwartier gaan, kunnen op een NEE rekenen vanuit D66.

Ook vanuit andere partijen waar onder PvdA en Lijst Molenkamp kwam een kritisch geluid. Via (social) media lieten zij weten dat het college niet op hun steun hoefde te rekenen bij dit plan. Voor ons een grote steun!

D66 en GroenLinks spreken zich uit tegen een weg door de groengordel

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.