Op initiatief van de fracties van Groenlinks, SP en Amersfoort 2014 zal er op 1 september in de Ronde gesproken wordt over de Nieuwe Poort en de wijkontsluiting. Leefplezier 3812 is in gesprek met diverse raadsleden van zowel coalitie als oppositie partijen om deze ronde voor te bereiden.

Wij zullen tijdens de Ronde onze standpunten voor het voetlicht brengen in samenspraak met andere bewoners, belangenorganisaties en belanghebbenden. Ben je ook van plan om in te spreken? Neem dan contact met ons op, zodat we onze verhalen kunnen afstemmen, zodat we niet te veel dubbelingen hebben en samen een krachtige boodschap kunnen overbrengen.

Bekijk de agenda en bijlagen op Amersfoort.nl

Gemeentelijke ronde over de Nieuwe Poort op 1 september

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.