Op 1 augustus hebben we een overleg gehad met verschillende groepen die zich inzetten voor het Soesterkwartier om te kijken hoe we samen kunnen optrekken. Waar zijn we het over eens en hoe kunnen we elkaar versterken?

We zijn begonnen met mensen uit te nodigen de groepen die burgermeester en wethouders hebben genoemd in de Raadsinformatiebrief als partijen waarmee zij na de vakantie in gesprek willen. Dat zijn Kerngroep Leefplezier 3812, Werkgroep Noordewierweg Verbindt, Werkgroep Groengordel, IndeBuurt033, inwoners Soesterkwartier en overige belanghebbenden.

We houden je op de hoogte wat eruit komt. Ook nodigen we mensen van harte uit om zich ook aan te sluiten. Mail naar leefplezier3812@gmail.com of kom naar onze veldbijeenkomst op 10 augustus 2020.

Rondetafelgesprek met belangengroepen Soesterkwartier

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.