Een aantal weken geleden zijn Auke en Jonathan begonnen in de content groep, die zich bezig houdt met de fact-checking van onderzoeken en het verzamelen van alternatieve oplossingen. Recent hebben Peter en Martijn zeer welkome versterking gebracht aan deze groep.

De werkgroep Content is hard bezig om de diverse onderzoeken die zijn gedaan in afgelopen jaren uit te pluizen, waarbij de verschillende conclusies onder de loep genomen worden. Er wordt een tijdlijn gemaakt over de ontwikkeling van de Nieuwe Poort en er is contact opgenomen met verschillende verkeersexperts. 
Daarnaast worden er gesprekken gevoerd over alternatieve ideeën voor oplossingen van de problematiek rondom de Nieuwe Poort. Weet jij hier veel van of wil je ons tippen? Mail ons

Uitbreiding werkgroep Content

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.