Hoe zit het nu met die weg door de groengordel, is ie van de baan of niet? Zal ik nog een poster ophangen? Met wie praten de mensen van Leefplezier 3812 allemaal, wat is het plan en hoe kan ik of mijn belangengroep ook aanhaken?

Afgelopen maand zijn wij als kersverse actiegroep overstelpt met duizenden appjes, honderden mails, tientallen rapporten en hulp en nuttige contacten uit alle hoeken van het Soesterkwartier. We zijn overweldigd en kunnen het nauwelijks bijbenen. Tegelijkertijd geeft dit zoveel hoop. Wat een kracht, kennis en kunde zit er in de wijk. Stel dat we dit bij elkaar kunnen brengen in een burgerparticipatietraject, alle neuzen dezelfde kant op, wat een enorme slagkracht hebben we dan?

Om zoveel mogelijk mensen te betrekken, organiseert Leefplezier 3812 een veldbijeenkomst op maandag 10 augustus om 20 uur in de groengordel, op het trapveld bij de hoek IJsselstraat/Dollardstraat. Wees allemaal welkom!

Verhinderd? We doen verslag en doen oproepen voor onze bijeenkomsten en acties via onze nieuwsbrief. Schrijf je in op leefplezier3812.nl/help-mee/

Uitnodiging Veldbijeenkomst voor alle Soesterkwartierders

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.