De Raadsleden kunnen wel beslissingen maken op papier, maar hebben ze al eens in de wijk zelf gekeken en met mensen gepraat? Om ze te laten zien wat er gebeurt in het Soesterkwartier hebben we een fietstocht voor hen georganiseerd.

We laten hen onderweg zien wat we zo waarderen aan onze wijk en waar we meer van willen, maar ook welke uitdagingen er liggen. Tijdens de route komen ze langs kenmerkende delen van het Soesterkwartier en spreken ze met verschillende Soesterkwartierders. Zo maken ze kennis van sommige van onze jongste én oudste bewoners, ondernemers en leden van onder andere Leefplezier 3812, Noordewierweg Verbindt en Kerngroep groengordel. 

Let op: alleen de raadsleden gaan fietsen 🙂
Het verslag zullen we later delen op onze site.

Raadsfietstocht op 27 augustus 2020

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.