Onze samenwerkingspartner Werkgroep Noordewierweg Verbindt wil graag weten wat Soesterkwartierders vinden van het plan om voorlopig twee drempels neer te leggen op de Noordewierweg. De werkgroep zet zich in voor een volledige herinrichting van de Noordewierweg. Met meer groen en een aantrekkelijker winkelgebied hopen zij dat onveilig en hard rijden door de straat onmogelijk wordt gemaakt. Het kost echter heel wat tijd om dit te realiseren.

Dit schrijven zij in hun nieuwsbrief:
“Om toch ook nu al wat aan de onveiligheid van de Noordewierweg te doen, stelt de gemeente voor om dit jaar nog twee extra verkeersdrempels aan te leggen op het deel van de Noordewierweg tussen de kruising met de Tulpstraat/Merwedestraat en het kruispunt met de Puntenburgerlaan (z.o.z. voor de tekeningen voor de precieze locaties). Op dit stuk van de Noordewierweg wordt -zo blijkt uit eerder uitgevoerde metingen- het hardst gereden. 

Als bewonersgroep besluiten wij pas na zoveel mogelijk bewoners te hebben gehoord. Graag horen wij daarom uiterlijk zondag 25 oktober a.s. via https://bit.ly/2SRyOFy uw reactie: bent U voor of tegen deze verkeersdrempels? U kunt deze vragen ook op papier invullen (zie enquêteformulier op laatste pagina) en als gescand document versturen naar noordewierweg@soesterkwartier.nl of het formulier in de bus doen op Noordewierweg 43.”

Geef je mening: extra verkeersdrempels Noordewierweg

Je zou ook interesse kunnen hebben in

4 gedachten over “Geef je mening: extra verkeersdrempels Noordewierweg

  1. Waarom drempels die veroorzaken meer lawaai en problemen voor het verkeer en voertuigen, maak ven de hele weg 30 km is veiliger als men ook maar regelmatig controle uitvoeren

  2. ik vind de aanleg van de 2 drempels het overwegen waard maar waar ik ook wel eens meer aandacht voor vraag is het gedrag van ouders/verzorgers bij het wegbrengen en ophalen van hun kinderen naar school en dan m.n. de Magneet t.o .Hakze . gedurende deze wegbreng en ophaal sessies staan de ouders/verzorgers die hoogstwaarschijnlijk hun mond vol hebben over de gevaarlijkke Noorderwierweg geruime tijd DUBBEL geparkeerd
    op de Noorderwierweg en dan als of het de gewoonste zaak van de wereld is op het fietspad aan beide zijde van de Noorderwierweg . Ik heb al menig maal gezien dat het verkeer dat uit de richting van de Isselt komt en de Noorderwierweg op rijd behoorlijk op de rem moet trappen omdat een deel van de rijweg wordt belemmers door het parkeer gedrag , en deze ophaalsessies duren behoorlijk lang . Dus ook een mooie voorbeeld van kijk eens naar jezelf !!!

  3. 2 drempels op de Noordewierweg vind ik verschrikkelijk en weer de zoveelste noodoplossing en zoethoudertje. Nooit worden problemen in het SoesterKwartier structureel aangepakt. Nooit komt het SoesterKwartier voor op de begroting en lijkt het of wij afhankelijk zijn van giften. Miljoenen voor nieuwe wijken en geen cent voor een goed verkeersplan. Schandalig! Ria Kitselaar.

  4. Als fietser die veel op de Noorderwierweg fietst zie ik vaak gevaarlijke situaties doordat automobilisten (of scooters) te hard langs fietsers rijden (50 km per uur of harder) . Dit is zeker voor fietsende kinderen levensgevaarlijk.
    Ook voor overstekende voetgangers (vooral kinderen) is het snelle verkeer gevaarlijk.
    Daarom lijkt het mij een goed plan om voor de hele Noorderwierweg een maximum snelheid van 30 km per uur in te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.