Veldbijeenkomst: Wat wil jij (niet) voor het Soesterkwartier?

In de nieuwsbrief vertelden we over onafhankelijke procesbegeleiders Ineke en Egbert van SOAB. Zij organiseren volgende week woensdag een veldbijeenkomst, zodat ze de kans hebben om zoveel mogelijk Soesterkwartierders te horen. Zij willen weten waar volgens ons een goede verkeersoplossing van de Nieuwe Poort aan moet voldoen en wat er absoluut niet in het Soesterkwartier mag gebeuren?

Ineke en Egbert gaan al onze ideeën en zorgen vastleggen. Als actiegroep Leefplezier 3812 hopen we dat veel mensen van zich laten horen. Bedenk: wie zwijgt, stemt toe. Zorg dat de gemeente niet kan zeggen dat ze niks van ons hebben gehoord. 

Wat? Veldbijeenkomst over verkeer in de wijk
Waar? Trapveld IJsselstraat
Wanneer? 16 juni 19 uur
We zorgen voor afstand en geluidsversterking

We zien je dan!
Groeten, Kerngroep Leefplezier 3812

Veldbijeenkomst: Wat wil jij (niet) voor het Soesterkwartier?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.