Er is veel gebeurd afgelopen tijd. Sommige punten uit onze petitie zijn (bijna) gehaald, het rapport met verkeersoplossingen voor de Nieuwe Poort is bijna afgerond. Hoog tijd om bij te praten.

Samen in een zaaltje gaat nu niet, op het veld is erg koud en donker. Dus deden we een online presentatie. Hopelijk gauw weer in levende lijve, zodat we kunnen horen van de wijkbewoners wat hun reacties zijn. Je kan ons altijd mailen via leefplezier3812@gmail.com

Gemist? Kijk hier de presentatie terug

Powerpoints downloaden

Programma:

  • Alles wat je moet weten in vogelvlucht
    Michel praat je in 20 minuten bij over wat de gemeenteraad besprak over ontwikkelingen rondom het Soesterkwartier en hoe dat effect op ons leefgenot heeft. En wat Leefplezier 3812 deed en gaat doen. 
     
  • Toelichting verkeersrapport voor een veiligere Nieuwe Poort
    Hoe maak je de rotonde veiliger zonder de groengordel te vernielen? Onafhankelijke procesbegeleiders Ineke en Egbert van SOAB bogen zich samen met vertegenwoordigers uit de wijk over deze vraag en het rapport is bijna af. Nieuwsgierig naar de gevonden oplossingen? Egbert licht toe. 

Veldbijeenkomst 10 januari 2022 terugkijken

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.