Sinds de zomer van 2020 hebben vreselijk veel mensen zich hard gemaakt voor de groengordel en het Soesterkwartier in zijn geheel. We zijn iedereen die de petitie ondertekende, een poster op het raam plakte of op een andere manier bijdroeg heel dankbaar.
De weg dóór de groengordel lijkt van de baan, maar we kwamen er achter dat dit slechts 1 symptoom was van alle nieuwbouw om de wijk. We blijven dus alert op alle nieuwe plannen van de gemeente en opkomen voor de leefbaarheid in het Soesterkwartier.

Op dit moment hebben we geen acties lopen. Maar dat kan zomaar anders worden…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe acties waarbij we je hulp kunnen gebruiken:

Inschrijven Nieuwsbrief Leefplezier 3812

* indicates required

Bekijk de voorgaande nieuwsbrieven

Of: volg ons op Facebook of Twitter

Like en deel onze berichten, zodat de gemeente weet dat dit onderwerp leeft in de wijk. En help ons met de verspreiding van onze oproepen!

Steun ons

Elke donatie, hoe groot of klein ook, is welkom en dit is uiteraard geheel vrijwillig. Als er aan het einde van dit alles geld overblijft gaan we dat uitgeven aan een leuke buurtactiviteit. Wil je ook een beetje bijdragen? Dat kan!
Maak een bedrag naar keuze over via: NL17RABO0356869539 tnv J.P. Mellink.