Wil jij je ook inzetten om de Groengordel te beschermen en de leefbaarheid en verkeersveiligheid in het Soesterkwartier te behouden? We zijn van plan om verschillen acties te organiseren. Je kan ons op verschillende manieren helpen:

1. Teken de petitie

Laat de gemeente weten dat ook jij geen weg door de groengordel wil en dat we een masterplan willen waarbij de veiligheid en vitaliteit van de wijk voorop staan. Onderteken onze petitie ‘Behoud de groengordel en meer leefplezier in het Soesterkwartier’ op Petities.nl:

2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis niks! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe acties waarbij we je hulp kunnen gebruiken:

Inschrijven Nieuwsbrief Leefplezier 3812

* indicates required

Bekijk de voorgaande nieuwsbrieven

3. Volg ons op Facebook of Twitter

Like en deel onze berichten, zodat de gemeente weet dat dit onderwerp leeft in de wijk. En help ons met de verspreiding van onze oproepen!

4. Plak een poster op je raam

Gemeente Amersfoort heeft beloofd om de Groengordel niet te doorbreken, maar gaan ze die belofte houden? Laat zien dat je niet wil dat de Groengordel verdwijnt en er een nieuwe racebaan in de wijk komt met onze raamposter. Stuur een mail naar leefplezier3812@gmail.com of haal er een op bij Dollardstraat 18 (tegenover het hondenveld).

5. Steun ons

Elke donatie, hoe groot of klein ook, is welkom en dit is uiteraard geheel vrijwillig. Als er aan het einde van dit alles geld overblijft gaan we dat uitgeven aan een leuke buurtactiviteit. Wil je ook een beetje bijdragen? Dat kan!
Maak een bedrag naar keuze over via: NL17RABO0356869539 tnv J.P. Mellink.